Rohkeasti kansallispuvussa -kalenteri 2018

kpkalenteri_promo_web
Kuva: Samppa Erkkilä. Kuvan kopionti on kielletty. 

Julkaisemme sensuellin kansallispukukalenterin vuodelle 2018. Kalenterissamme naiset poseeraavat kansallispukujen tai niiden osien kanssa. Kalenteri ylistää upeaa kansallispukutraditiotamme sekä erikokoisia ja -näköisiä naisia. 

Mielestämme aika on nyt kypsä tällaiselle rohkealle kansallispukuteolle, sillä myös kansallispukukulttuurin on uudistuttava, jos se aikoo pysyä hengissä. Kehitys kansallispukukentällä on ollut myönteistä viimeisinä vuosina mm. somekeskustelun, #tuunaamunperinne- ja ns. sekakäyttötrendien yleistyttyä. Kalenterimme on osa tätä jatkumoa ja toivomme, että se herättää miettimään, mikä kansallispuku tänä päivänä on ja miten siihen voi suhtautua.

Kalenterin myynnissä ja markkinoinnissa auttaa 7.10.2017 perustettu Suomen kansallispukuyhdistys Raita ry. Osa kalenterin tuotosta ohjataan yhdistyksen kautta niin ikään kansallispuvun positiivisen näkyvyyden hyväksi.

Rohkeasti kansallispuvussa-kalenteria saa tilattua 18.10.2017 alkaen osoitteesta: https://kansallispuvussa.mycashflow.fi/